NEIX @Xa_5.blog

 

tema

Bon any 2018!

Aquesta és la primera entrada de presentació del nou espai de comunicació a la xarxa del @Xatac_5, on anirem documentant la particiació de ka comunitat després de cada sessió #Xatac5 al Twitter.
Els reculls anteriors del nostre perfil de Storify.com estaràn a la Tweet-Teca.

Qui és el @XaTac_5

El @XaTac_% és el grup impulsor de les converses setmanals al Twitter amb l’etiqueta #XaTac5 . És el primer xat via Twitter sobre educación y TIC de Espanya i segueix en actiu setmanalment. La participació en aquest espai de debat és oberta a professors,alumnes, famílies o persones interessades en l’educació en un món digitalitzat emergent. El xat va començar el setembre del 2015 i des de llavors s’han dut a terme setmanlment en diferents formats: diàleg obert, enquestes, preguntes guiades, i debat gestionat pel professorat i alumnat de diferents edats i centres educatius.

Xatac5_comunitat001

Quins són esl nostres objectius

Els debats semanals al twitter volen oferir un espai de comunicació i trobada professional per aquells docents i agents educatius que vulguin compartir idees, recursos, duetes,xatac5.blog/4 i experiències,  sobre l’ús eficient de les Tics a l’aula. Totes les opinions són útils per enriquir el debat, i tothom hi és benvingut. La conversa és habitualment e català, però està oberta a qualsevol idioma (el Traductor de Google aprèn ràpid!).

Xatac5_grupImpulsor001

Què fem en el debat #XaTac5

El debat del #XaTac5 (primer debat educatiu en Català al Twitter) te lloc tots els dimecres de 20:00 a 21:00h i proposa un tema educatiu setmanal a debat, sobre innovació i canvi educatiu. El resum de la sessió es document setmanalment
inicialment es recolia a l’Storify, a l’adreç https://storify.com/XaTac_5, i en aquest moment s’incorpora aquest Blog de Xatac5.blog/4

Xatac5_metodologia001

2 pensaments sobre “NEIX @Xa_5.blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s